Byggavfall uppstår lite då och då och det kan bestå av trä, isolering, kakel, betong eller annat material som är vanligt förekommande vid renovering eller dylikt. Farligt avfall såsom asbest, färg, elavfall eller sådant som innehåller freoner (kylskåp) måste uppmärksammas och därav separeras. Vi på Gästrike Avfallshantering tar hand om ditt byggavfall till ett rimligt pris. Vi erbjuder dig byggavfallshämtning med container eller byggsäck .

Vid stora mängder byggavfall är en container det bästa alternativet. Våra containers är antingen 5-15 kubikmeter, så kallade liftdumpers eller 12-30 kubikmeters lastväxlare. Den förstnämnda kan ta upp till 6 ton och lastväxlare 10 ton avfall. En liftdumper är enklare att jobba med eftersom den inte kräver så stor yta, en lastväxlare kräver mycket yta och hårt underlag.

Ifall du inte har plats för en container eller bara har mindre avfalll så är byggsäckar det rätta alternativet. Dessa bigbags som de också kallas för är mycket effektiva och tar nästan ingen plats alls när den inte används. Våra bigbags är olika storlekar så vänligen kontakta oss och berätta hur mycket avfall det är som ska hämtas så att vi kan fixa fram rätt byggsäck.

Hämtningen går relativt snabbt, säckarna eller containern står inte ute länge utan vi kommer vid överenstämd tid och hämtar ditt byggavfall snabbt.